Geniet van uitmuntend gastheerschap

Le Petit Marin Boutique Hotel

Le Petit Marin Boutique Hotel

Le Petit Marin Hotel vind je in de Graaf Florisstraat, een prachtige laan met veel groen en hoge bomen in Rotterdam West. Le Petit Marin Hotel is het kleine broertje van Le Marin Boutique Hotel, op slechts 300 meter lopen aan het Henegouwerplein. Het fijne van Le Petit Marin Boutique Hotel? De intieme sfeer en de rust die je pakt in ons intieme boetiek hotel.

Graaf Florisstraat 70
3021 CK Rotterdam
Nederland

+31 (0)10 311 8626
info@lemarinhotels.com

Altijd de beste voorwaarden
Laagste prijsgarantie
Gratis welkomstdrankje
Ruimere in- en uitchecktijden
Check beschikbaarheid

Le Petit Marin Boutique Hotel

Jouw eigen plekje in Rotterdam

Je eerste stap in Le Petit Marin Boutique Hotel verraad al dat je op een bijzondere plek bent. Het design en de ongedwongen sfeer zeggen je één ding. Het klopt. Neem een drankje van ons (als je boekt via onze officiële website, is deze altijd inbegrepen) en plof in je comfortabele bed. Jij bepaald hoe jij je dag inricht en wat je gaat doen. Je bent tenslote bij Le Petit! ;-)

P.S. De minimale leeftijd voor alle gasten om te verblijven bij Le Marin Boutique Hotels is 21 jaar, tenzij je samen met je ouders verblijft.

Waarom kiezen voor Le Petit Marin Boutique Hotel?

Le Petit Marin is ideaal voor de zorgeloze, zelfstandige reiziger. Hier vind je een handige 24-uurs self check-in en vind je in no time je eigen weg naar de hotspots van de stad. Petit hotel = petit prijs.

Ontdek de historie, smaken en cultuur van Rotterdam

Je vindt Le Marin Hotels in de historische wijk Middelland, gelegen in Rotterdam West. In dit sfeervolle stukje Rotterdam ben je met 10 minuten op het centraal station en is Diergaarde Blijdorp om de hoek van je hotel. Ook vind je hier hippe en leuke eettentjes zoals Mr Non No, Jufvrouw van Zanten en ROAST. Een stukje Rotterdam zoals je dat nog niet kent!

Meer informatie

De cosmopolitische ontmoetingsplek Bar Bató

Daar waar iedereen samenkomt en hotelgasten are ready to mingle met buurtgenoten en toevallige voorbijgangers. Het zonnige terras van Bar Bató bevindt zich op de kop van de straat en fungeert dan ook als vaste hangout voor de buurt. Het eerste kopje koffie van de dag is een voltreffer en het bier staat koud. Bar Bató is die trouwe makker waar je op elk moment van de dag terecht kunt. Al heel vroeg aan de borrel of juist dat laatste afzakkertje; het tijdstip waarop je aanschuift, is geheel aan jou.

De leukste hotspots van Rotterdam

Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Waar moet je echt shoppen? En welke Rotterdamse bars serveren de beste cocktails of lokaal gebrouwen biertjes? Wij hebben de leukste adressen voor je op een rijtje gezet. Verbaas je over iconische kunst & cultuur, proef pure Rotterdamse smaken in de nieuwste restaurants, leer meer over de bijzondere stadshistorie en verbind je met de locals. Kom moe maar voldaan weer thuis bij Le Marin Hotels.