Jouw Urban Boutique Hotel in Rotterdam

Le Marin Boutique Hotel

Le Marin Boutique Hotel

Je eerste stap in Le Marin Boutique Hotel verraad al dat je op een bijzondere plek bent. Het design, de vriendelijke mensen, de ongedwongen sfeer en de heerlijke verse koffie zeggen je één ding. Het klopt. Neem een drankje van ons (als je boekt via onze officiële website, is deze altijd inbegrepen), plof in een comfortabele stoel of ga gelijk naar je kamer. Jij bepaalt hoe jij je dag inricht en wat je gaat doen. Je bent tenslotte bij Le Marin! ;-)

P.S. De minimale leeftijd voor alle gasten om te verblijven bij Le Marin Boutique Hotels is 21 jaar, tenzij je samen met je ouders verblijft.

Henegouwerplein 58
3021 PN Rotterdam
Nederland

+31 (0)10 311 8626
info@lemarinhotels.com

Altijd de beste voorwaarden
Laagste prijsgarantie
Gratis welkomstdrankje
Ruimere in- en uitchecktijden
Check beschikbaarheid

Le Marin Boutique Hotel

Jouw thuis in hartje Rotterdam

Vind je het fijn om persoonlijke tips te krijgen bij het ontdekken van Rotterdam? En in een hotel te verblijven waar je ’s ochtends in alle rust aanschuift aan een grandioos ontbijt? Kies dan voor één van de luxe kamers in Le Marin Boutique Hotel.

Waarom kiezen voor Le Marin Boutique Hotel?

Bij Le Marin gaat alles net wat persoonlijker dan bij het kleine broertje Le Petit. Vind je het fijn om persoonlijke tips te krijgen bij het ontdekken van Rotterdam? En in een hotel te verblijven waar je ’s ochtends in alle rust direct kan aanschuifen aan een grandioos ontbijt? Kies dan voor één van de luxe kamers in Le Marin Boutique Hotel.

Bekijk onze kamers

Ontdek de historie, smaken en cultuur van Rotterdam

Je vindt Le Marin Hotels in de historische wijk Middelland, gelegen in Rotterdam West. In dit sfeervolle stukje Rotterdam ben je met 10 minuten op het centraal station en is Diergaarde Blijdorp om de hoek van je hotel. Ook vind je hier hippe en leuke eettentjes zoals Mr Non No, Jufvrouw van Zanten en ROAST. Een stukje Rotterdam zoals je dat nog niet kent!

Meer informatie

De cosmopolitische ontmoetingsplek Bar Bató

Daar waar iedereen samenkomt en hotelgasten are ready to mingle met buurtgenoten en toevallige voorbijgangers. Het zonnige terras van Bar Bató bevindt zich op de kop van de straat en fungeert dan ook als vaste hangout voor de buurt. Het eerste kopje koffie van de dag is een voltreffer en het bier staat koud. Bar Bató is die trouwe makker waar je op elk moment van de dag terecht kunt. Al heel vroeg aan de borrel of juist dat laatste afzakkertje; het tijdstip waarop je aanschuift, is geheel aan jou.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van speciale acties.