For a better planet

Verbeter het milieu en verblijf bij Le Marin Hotels

Wij bij Le Marin Hotels vinden het belangrijk dat we leven in een gezonde wereld. Hiermee willen we op een goede en verantwoorde wijze ons steentje bijdragen aan een betere en duurzamere wereld. Want zeg nou zelf, jij wilt toch ook dat de aarde gezond blijf?

Help jij ons mee verduurzamen?

Lees meer over wat wij doen

Recyle, reuse and reduce!

Wij geloven in The Big R's: Recycle, Reuse en Reduce. Dat betekent dat wij batterijen netjes wegbrengen, karton gescheiden wordt van het normale afval en brengen we lege flessen naar de glasbakken. Blijf je meerdere nachten bij ons slapen? Dan moedigen we je aan om de handoeken meerdere keren te gebruiken. Zo besparen we kostbaar water wat voor andere doeleinden ingezet kan worden.

Wij zeggen nee tegen plastic!

Net zoals echt zeemannen varen wij ook niet graag in een zee van plastic. Zo vind je verschillende alternatieven in onze hotels voor plastic, zoals papieren bekertjes en rietjes.

Skip de auto en pak de fiets!

Laat je auto lekker staan en kom met het OV naar Le Marin Boutique Hotels. Bij onze hotels kun je een fiets huren om Rotterdam op de allerleukste manier te ontdekken. Geen uitstoot én goed voor je eigen lichaam :).

Help jij ons mee?

Help jij mee om Le Marin Boutique Hotels de meest duurzame hotels in Rotterdam te maken? We staan altijd open voor ideeën en suggesties. Heb je een goede suggestie die ons echt verder helpt? Dan krijg je van ons een flesje cava cadeau!