Contact

Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen. Wil je al reserveren? Stuur ons even een mailtje. Ben je in de buurt? Loop gerust naar binnen als je geïnspireerd wilt worden door ons design hotel of zin hebt in een goede bak koffie. De meeste vragen over onze kamers, reserveringen en services beantwoorden we in de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op +31 (0)10 - 311 8626, vul het contactformulier in of mail direct naar info@lemarinhotels.com.

Contact

Henegouwerplein 58, 3021 PN Rotterdam, Nederland
+31 (0)10 311 8626
info@lemarinhotels.com

Contact

Veelgestelde vragen

Hoe wijzig of annuleer ik een reservering? Hoe wijzig of annuleer ik een reservering?

Als u een flexibel tarief heeft geboekt, kunt u uw reservering tot 24 uur voor uw aankomstdatum annuleren. U kunt dit rechtstreeks doen of via het reserveringsplatform / agentschap waarmee u heeft geboekt.

Als u een niet-restitueerbaar tarief heeft geboekt, wordt de reservering onmiddellijk in rekening gebracht en dus niet-restitueerbaar of wijzigbaar gemaakt. U kunt uw boeking annuleren, maar niet zonder 100% van de boete op te lopen.

Hoe laat kan ik inchecken? Hoe laat kan ik inchecken?

De standaard check-in tijd is 15:00 uur. Een vroegere check-in is alleen mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wil je gegarandeerd zijn van een vroege check-in? Dan adviseren wij je de nacht voor je aankomst (dus 1 nacht extra) te reserveren.

Hoe bereik ik het hotel? Hoe bereik ik het hotel?

Beide hotels zijn goed te bereiken met de auto, taxi en openbaar vervoer (buslijn 38 richting Schiedam, halte Henegouwerplein of tramlijn 23 richting Marconiplein, halte 1e Middellandstraat).

Kan ik parkeren bij het hotel? Kan ik parkeren bij het hotel?

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de omliggende straten tegen een tarief van €2,56 per uur. Van maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren tussen 09:00 uur - 23:00 uur. Zondag parkeren kost € 2,56 tussen 12.00 uur en 23.00 uur. Let op: op straat mag er maximaal 24 uur geparkeerd worden. 

De dichtstbijzijnde parkeergarage, ParkBee Groothandelsgebouw P2, ligt op circa 850 meter afstand van het Henegouwerplein. Het uurtarief ligt hier rond de € 2, - en het dagtarief is € 15, -.Let op: je kunt de parkeergarage alleen in met de ParkBee app.

Het hotel biedt een parkeerplaats (op aanvraag) en de kosten zijn € 19,95 per nacht, reserveren is noodzakelijk.

Biedt het hotel een shuttle-service aan? Biedt het hotel een shuttle-service aan?

Er wordt geen shuttle-service aangeboden vanuit Le Marin Hotels. De receptie helpt je natuurlijk graag bij het regelen van je vervoer.

Gelden er leeftijdsbeperkingen in het hotel? Gelden er leeftijdsbeperkingen in het hotel?

Beide gasten moeten 23 jaar of ouder zijn om een hotelkamer te boeken, tenzij je met jouw gezin komt. Alcoholische dranken worden alleen gereserveerd aan gasten die 18 jaar of ouder zijn met een geldig legitimatiebewijs. 

Als je een kamer wil reserveren is een borg van €100,- vereist. 

Zijn huisdieren toegestaan? Zijn huisdieren toegestaan?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in de hotelkamers.

Tot hoe laat kan ik ontbijten? Tot hoe laat kan ik ontbijten?

Wij serveren dagelijks een luxe ontbijtbuffet. We hebben tijdsloten en een reserveren is verplicht. maandag t/m vrijdag 07.00, 08.00 of 09.00 en op zaterdag en zondag om 08.00, 09.00 & 10.00.

Ook als je geen hotelgast bent, kun je doordeweeks bij ons ontbijten. Neem contact met ons op om te reserveren. Dineren op het terras is ook toegestaan. (weer toegestaan)

Tot hoe laat kan ik uitchecken? Tot hoe laat kan ik uitchecken?

De standaard check-out tijd is 11:00 uur. Een latere check-out kan worden aangevraagd, maar is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een toeslag van 10 euro per uur wordt gerekend voor een check-out tussen 11:00 en 15:00 uur. Na 15:00 uur wordt een volledige nacht in rekening gebracht tegen de standaardprijs.

Wat zijn de reserveringsvoorwaarden? Wat zijn de reserveringsvoorwaarden?

Flexibele tarieven
Gratis annuleren of omboeken tot 24 uur voor aankomst. Kan niet worden gewijzigd na check-in. Bij geen vertoning wordt alleen de eerste nacht in rekening gebracht.

Niet-terugbetaalbare tarieven
Niet-wijzigbaar, niet-terugbetaalbaar, 100% aangerekend. Deze tarieven worden onmiddellijk bij reservering in rekening gebracht.