Contact

Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen. Wil je al reserveren? Stuur ons even een mailtje. Ben je in de buurt? Loop gerust naar binnen als je geïnspireerd wilt worden door ons design hotel of zin hebt in een goede bak koffie. De meeste vragen over onze kamers, reserveringen en services beantwoorden we in de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op +31 (0)10 - 311 8626, vul het contactformulier in of mail direct naar info@lemarinhotels.com.

KVK: 72372451
BTW: NL859088340B01

Contact

Henegouwerplein 58, 3021 PN Rotterdam, Nederland
+31 (0)10 311 8626
info@lemarinhotels.com

Contact

Veelgestelde vragen

Waarom is een borg van € 100,- noodzakelijk voor mijn verblijf? Waarom is een borg van € 100,- noodzakelijk voor mijn verblijf?

Tijdens check-in vragen we een borg van € 100,-. Dit bedrag wordt op de credit- of debitcard geblokkeerd en is geen betaling. Wij vragen een borg, om zo de kwaliteit van ons hotel hoog te houden en enige kosten die gemaakt wordt in de bar makkelijk te verrekeken. Zo gaat het check-out proces een stuk sneller! Na check-out controleren wij de kamer zo snel mogelijk, mocht de kamer in orde zijn dan geven wij de borg zo snel mogelijk vrij. Let op dat dit per bank kan verschillen.

Hoe wijzig of annuleer ik een reservering? Hoe wijzig of annuleer ik een reservering?

Als je een flexibel tarief heeft geboekt, kun je de reservering tot 48 uur voor aankomstdatum annuleren. Je kunt dit rechtstreeks doen of via het reserveringsplatform / agentschap waar de boeking is gemaakt.

Als je een niet-restitueerbaar tarief (non refundable) hebt geboekt, wordt de reservering onmiddellijk in rekening gebracht en dus niet-restitueerbaar of wijzigbaar gemaakt. De boeking kan vervolgens niet zonder annuleringskosten worden geannuleerd.

Hoe laat kan ik inchecken? Hoe laat kan ik inchecken?

De standaard check-in tijd is 15:00 uur. Een vroegere check-in is alleen mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wil je gegarandeerd zijn van een vroege check-in? Dan adviseren wij je de nacht voor je aankomst (dus 1 nacht extra) te reserveren.

Hoe bereik ik het hotel? Hoe bereik ik het hotel?

Beide hotels zijn goed te bereiken met de auto, taxi en openbaar vervoer (buslijn 38 richting Schiedam, halte Henegouwerplein of tramlijn 23 richting Marconiplein, halte 1e Middellandstraat).

Kan ik parkeren bij het hotel? Kan ik parkeren bij het hotel?

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de omliggende straten tegen een tarief van € 3,00 per uur. Van maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren tussen 09:00 uur - 23:00 uur. Zondag parkeren kost € 3,00 tussen 12.00 uur en 23.00 uur. Let op: op straat mag er maximaal 24 uur geparkeerd worden. 

De dichtstbijzijnde parkeergarage, ParkBee Groothandelsgebouw P2, ligt op circa 850 meter afstand van het Henegouwerplein. Het uurtarief ligt hier rond de € 2, - en het dagtarief is € 30, -. Let op: je kunt de parkeergarage alleen in met de ParkBee app.

Het hotel biedt een parkeerplaats (op aanvraag) en de kosten zijn € 24,95 per nacht, reserveren is noodzakelijk per e-mail.

Gelden er leeftijdsbeperkingen in het hotel? Gelden er leeftijdsbeperkingen in het hotel?

Beide gasten moeten 21 jaar of ouder zijn om een hotelkamer te boeken, tenzij je met jouw gezin komt. Alcoholische dranken worden alleen gereserveerd aan gasten die 18 jaar of ouder zijn met een geldig legitimatiebewijs. 

Als je een kamer wil reserveren is een borg van €100,- vereist. 

Zijn huisdieren toegestaan? Zijn huisdieren toegestaan?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in de hotelkamers.

Tot hoe laat kan ik ontbijten? Tot hoe laat kan ik ontbijten?

Wij serveren dagelijks een luxe ontbijtbuffet. Maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 10:00 en in het weekend tussen 08:00 en 11:00.

Ook als je geen hotelgast bent, kun je doordeweeks bij ons ontbijten. Neem contact met ons op om te reserveren.

Tot hoe laat kan ik uitchecken? Tot hoe laat kan ik uitchecken?

De standaard check-out tijd is 11:00 uur. Het is niet mogelijk een late check out aan te vragen.

Wat zijn de reserveringsvoorwaarden? Wat zijn de reserveringsvoorwaarden?

Flexibele tarieven
Gratis annuleren of omboeken tot 48 uur voor aankomst. Kan niet worden gewijzigd na check-in. Bij niet op komen dagen (no show) wordt alleen de eerste nacht in rekening gebracht.

Niet-terugbetaalbare tarieven
Niet-wijzigbaar, niet-terugbetaalbaar, 100% aangerekend. Deze tarieven worden onmiddellijk bij reservering in rekening gebracht.