Le Marin Boutique Hotels

Comfortabel overnachten in Rauw Rotterdam

Altijd de beste voorwaarden
Laagste prijsgarantie
Gratis welkomstdrankje
Ruimere in- en uitchecktijden
Check beschikbaarheid

Le Marin Boutique Hotels

Rotterdam wacht om door jou ontdekt te worden!

Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Le Marin Hotels maakt het je gemakkelijk als warme, sfeervolle thuisbasis in een stad waar het avontuur op je wacht. Het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West is het decor van een nieuw, design stadshotel. Ga op ontdekking met onze highlights-map in je broekzak die je langs de verborgen parels van de rauwe havenstad voert.

PS - de minimale leeftijd voor alle gasten om te verblijven bij Le Marin Boutique Hotels is 21 jaar, tenzij je samen met je ouders verblijft.

Onze hotels

1 hotel, 2 locaties

Of je nu kiest voor een kamer in Le Marin Boutique Hotel (Henegouwerplein) of het 300 meter verderop gelegen kleine broertje Le Petit Marin Boutique Hotel (Graaf Florisstraat), de suites zijn allemaal even mooi en luxe. Le Petit Marin is wat kleiner, waardoor je hier enkel suites en een handige 24-uurs self check-in vindt. Maar geen zorgen: je ontbijtje kun je van tevoren reserveren bij Bar Bató. Verse koffie? Die vind je in de gemeenschappelijke ruimte. Rotterdam wacht!

Dit is waarom jij kiest voor Le Marin Hotels

Hotels zoals je nog nooit hebt ervaren

Ontdek de historie, smaken en cultuur van Rotterdam

Je vindt Le Marin Hotels in de historische wijk Middelland, gelegen in Rotterdam West. In dit sfeervolle stukje Rotterdam ben je met 10 minuten op het centraal station en is Diergaarde Blijdorp om de hoek van je hotel. Ook vind je hier hippe en leuke eettentjes zoals Mr Non No, Jufvrouw van Zanten en ROAST. Een stukje Rotterdam zoals je dat nog niet kent!

Meer informatie

De cosmopolitische ontmoetingsplek Bar Bató

Daar waar iedereen samenkomt en hotelgasten are ready to mingle met buurtgenoten en toevallige voorbijgangers. Het zonnige terras van Bar Bató bevindt zich op de kop van de straat en fungeert dan ook als vaste hangout voor de buurt. Het eerste kopje koffie van de dag is een voltreffer en het bier staat koud. Bar Bató is die trouwe makker waar je op elk moment van de dag terecht kunt. Al heel vroeg aan de borrel of juist dat laatste afzakkertje; het tijdstip waarop je aanschuift, is geheel aan jou.

Service en gastvrijheid

Dit zijn onze beloftes aan jou

Inchecken

De medewerkers van Le Marin Boutique Hotel heten je graag welkom met een glaasje bubbels bij de incheckbalie in de lobby. Bij Le Petit Marin check je 24 uur per dag gemakkelijk in bij een gebruiksvriendelijke self check-in.

Ontbijt

In Le Marin Boutique Hotel vind je een sfeervol restaurant met koffiebar waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt met luxe broodjes, verse koffie en fris fruit. Het ontbijt is geopend van 07:00 tot 10:00 u.

Local heroes

Benieuwd naar unieke adresjes in Rotterdam, verborgen parels en lokale hotspots? Vertel ons wat je wilt beleven en wij helpen jou je koers te bepalen. Uiteraard regelen we ook je reservering of entreetickets. We know all the spots!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang exclusieve aanbiedingen en blijf op de hoogte van speciale acties.